duminică, 26 februarie 2012

Paste făinoase cu sos de ciuperci

Ingrediente:
• 200 g paste făinoase;

• 300 g cuperci;
• 2 bucăţi de cârnaţi trandafir;
• 1 ceapă;
• 5-6 căţei de usturoi;
• 1 lingură de făină;
• o cană de bulion (pastă de tomate);
• busuioc;
• ulei;
• sare;
• piper;
• vegeta.


Preparare:
• Pastele se pun la fert în apă cu sare. După fierbere se scurg şi se pun sub un jet de apă rece.
• Cârnaţii trandafir se taie rondele, iar cupercile felii şi se pun la prăjit în puţin ulei. După ce s-au rumenit se adaugă puţină apă şi vegeta după gust şi se lasă câteva minute la fiert.
• Înainte de a lua tigaia de pe foc, într-un bol amestecaţi o lingură de făină cu o cană de bulion şi busuioc, după care puţin câte puţin în tigaie, amestecând fără a se prinde pe fund sau forma cocoloşe.
• La urmă adăugaţi usturoiul tăiat rondele, sare puper după gust.
• Pastele pot fi amestecate cu sosul sau servite împreună.

Poftă bună!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu