Ingrediente:
• 300g făină;
• 100 g zahăr;
• 150g unt;
• 4 ouă;
• 40 ml lapte;
• 1 pliculet praf de copt;
• 500 ml frişcă lichidă;
• 400 ml iaurt de căpşuni;
• 2 pliculeţe de gelatină;
• 100 ml apă;
• 500 g căpşuni;
• câteva bucăţi de ananas;
• 1 banană.
Preparare:
• Pentru prepararea blatului se amestecă făina cu praful de copt. Se separă gălbenuşurile de albuşuri. Gălbenuşurile le mixăm cu zahărul până când obţinem o spumă, adăugăm apoi untul şi mixăm din nou până la încorporare. Peste albusurile puse intr-un bol separate, adaugam un praf de sare si le batem pana obtinem o spuma tare.
vineri, 25 mai 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu