Ingrediente:
• 1 kg cartofi;
• 700 g carne tocată;
• 100 g caşcaval;
• 1 morcov;
• 1 ceapă;
• 6 căţei de usturoi;
• 3 roşii pasate;
• pastă de tomate;
• pătrunjel verde;
• cimbru;
• marar;
• sare;
• piper.
Preparare:
• Se curăţă cartofii, se fierb şi se taie rondele.
• Ceapa se taie mărunt şi se pune la călit în ulei. După ce prinde puţină culoare se adaugă şi carnea tocata.
• La final se adaugă roşiile pasate, mocovul ras, usturoiul mărunţit, patrunjelul, cimbru, mărar, sare şi piper.
• Se aşază într-o tavă un rând de cartofi, apoi amestecul de carne, peste care se aşează ultimul rând de cartofi.
• Deasupra se rade caşcaval, iar apoi se toarne pastă de tomate diluată cu apa, apoi se bagă la cuptor.
joi, 24 mai 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu