Ingrediente:
• 3 ouă;
• 400 g făină;
• 150g zahăr;
• 150g unt;
• 1 pliculeţ zahăr vanilat;
• 1 pliculeţ praf de copt;
• un praf de sare;
• coajă de lămâie rasă;
• suc de la o lămâie stoarsă;
• stafide.
Preparare:
• Batem ouale cu zahărul, zahărul vanilat, praful de sare.
• După aceea adăugam coaja, suc de lămâie, untul, făina, praful de copt dizolvat cu suc de lămâie.
• La urmă se adaugă stafidele şi se amestecă uşor.
• Compoziţia obţinută o punem întro tavă de 25 cm lată sau într-una de cozonac.
• După ce s-a copt presărăm puţin zahăr praf şi lăsăm să se răcească.
Poftă bună!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu