miercuri, 25 ianuarie 2012

Pui cu ciuperci în sos alb


Ingrediente:
• 500 g ciuperci.
• 3 pulpe de pui (dezosate);
• 200 g smantana;
• 2 linguri de faina;
• ulei;
• 4-6 catei de usturoi;
• patrunjel,marar (opţional);
• sare;
• piper;
• vegeta.

Preparare:
• Pulpele se spala şi se pun la fiert în apă cu sare sau vegeta.
• Se curaţă cupercile, se spală, se taie şi se pun la fiert într-o tigaie cu puţin ulei şi vegeta .
• Într-un bol se amestecă smăntâna cu făina şi se pune în tigaie peste ciupercile fierte, amestecand în continuu.
• La sfârşit se adaugă: căţei de usturoi zdrobiţi sau tăiaţi marunt, sare şi piper după gust, verdeaţa tocată mărunt.
• Sosul obţinul se serveşte cu pulpele fierte sau prajite, ori ele se pot adăuga în sos.

Poftă bună!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu