Ingrediente:
• 8 ouă;
• 300 g zahăr;
• 100 g mac;
• 100g nucă de cocos;
• 8 linguri de făină;
• 200 g margarină.
Preparare:
• Separaţi albuşurile de gălbenuşuri. Bateţi albuşurile spumă. Adăugaţi treptat 200 g şi bateţi în continuare. Mai încorporaţi 5 linguri de făină, macul şi nuca de cocos, amestecând pe verticală.
• Turnaţi compoziţia într-o tavă cu dimensiunile de aproximativ 25x35 cm şi o coaceţi 35-40 de minute în cuptorul preîncălzit, la foc mic.
• Fierbeţi pe bain-marie gălbenuşurile dizolvate în lapte, cu restul de făină şi zahăr, până ce se îngroaşă.
• Bateţi margarina spumă şi ăncorporaţi lingură cu lingură crema fiartă.
• Întindeţi crema peste blatul răcit în tavă şi daţi prăjitura la frigider cel puţin o oră.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu