Ingrediente:
• 500 g paste sau spaghetti;
• 4 gălbenuşuri;
• 400 ml smântână dulce;
• 100 ml vin alb;
• 500 g carne de scoici;
• pătrunjel verde;
• 50 g unt;
• tarhon proaspăt, tocat;
• 2 roşii.
Preparare:
• Spălaţi carnea de scoică sub jet de apă rece.
• Într-o tigaie întinsă, încingeţi untul. Sotaţi la foc mic carnea de scoici, pe ambele părţi.
• Într-un bol, amestecaţi gălbenuşurile cu smântâna dulce, vinul alb şi verdeaţa. Turnaţi amestecul în tigaie şi amestecaţi uşor. Daţi 2-3 clocote la foc mic până se îngroaşă sosul, apoi opriţi focul.
• Fierbeţi pastele şi scurgeţi-le de apă.
• Puneţi pastele în tigaie şi amestecaţi uşor, pentru a le încorpora.
Poftă bună!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu