Ingrediente:
• 500 g ciuperci;
• 2 roşii;
• 1 ardei gras;
• 1 ceapă;
• 2 morcovi;
• 1 rădăcină de pătrunjel;
• pătrunjel verde
• 5-6 căţei de usturoi;
• sare;
• piper;
• vegeta;
• ulei;
• 1 ou;
• 200 ml smântână.
Preparare:
• Se curăţă morcovii, ceapa, ardeiul, se taie mărunt şi se călesc în ulei. Apoi se adaugă roşiile şi pătrunjeleul tăiate cubuleţe.
• Se umple oala cu apă după care se adaugă ciupercile tăiate fâşii. Se potriveşte gustul de sare, piper şi vegeta şi se lasă şă fiarbă.
• După ce s-au fiert se stinge focul şi se drege ciorba cu un gălbenuş de ou amestecat cu 200 ml de smântână şi un polonic de ciorbă fierbinte.
• La urmă se adugă ustruroiul zdrobit şi pătrunjelul verde tocat.
Poftă bună!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu