luni, 23 aprilie 2012

Negresă cu cremă de ciocolată


Ingrediente:
• 1 cană zahăr;
• 1 cană apă; 
• 1/2 cană ulei; 
• 4-5 linguri cacao;
• 3 căni faină;
• 100 g nucă de cocos;
• 1 esenţă de rom;
• 1 zahăr vanilinat;
• coajă de lămâie;
• ½ praf de copt;
• 2 plicuri de cremă de ciocolată Dr. Qetker;
• 400 ml lapte (pentru cremă).

Preparare: 
• Se mixează zahărul, apa, uleiul, cacaoa, făina, nuca de cocos şi esenţa de rom, zahărul vanilinat, coaja de lămâie şi praful de copt stins cu oţet. Apoi se dă la cuptor.
• În timp ce se coace, preparăm cremă de ciocolată pe care o punem deasupra blatului după ce s-a racit.
• Deasupra presărăm nucă de cocos.

Poftă bună!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu