luni, 12 martie 2012

Supă de post cu paste şi praz

Ingrediente:
• 200 g paste făinoase;
• ½ praz;
• 2 cepe verzi;
• 1 morcov (mare);
• 1 păstârnac;
• 1 rădăcină de ţelină (potrivită);
• 2 foi de dafin;
• leuştean verde;
• pătrunjel verde;
• 2 cuburi de legume Knorr;
• sare;
• piper.

Preparare:
• Pastele făinoase se fierb în apă cu sare, după care se scurg şi se pun sub un jet de apă rece.
• Prazul şi ceapa se spală şi se taie rondele. Morcovul, păstârnaul şi ţelina se curăţă, se spală ţi se taie cubuleţe. Toate legumele se pun într-o oală cu apă la fiert, împreună cu foile de dafin şi cuburile Knorr (daca doriţi să fie puţin mai grasă puteţi adăuga şi ulei).
• După ce s-au fiert legumele adăugaţi pastele făinoase, frunzele de leuştean şi pătrunjel tocate mărunt, sare şi piper după gust. 


Poftă bună!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu